Over ons

Pool & Spaline is een onderdeel van WimPau Zeepziederij. WimPau produceert professionele schoonmaakproducten, producten voor waterbehandeling van jacuzzi’s & zwembaden én hygiënische papierwaren. Zowel als huismerken als onder private label.

 

In 1966 werd het bedrijf opgericht door de familie Beyens-Verstrepen. Ondertussen staat de tweede generatie aan het roer van het familiebedrijf met de broers Wim en Paul Beyens.

Totaalpakket

WimPau biedt een totaalpakket aan voor haar klanten. Dat begint in het labo bij onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe producten tot de samenstelling, het afvullen, de verpakking en zelfs het labelen ervan. En dat allemaal in eigen huis. Wanneer alles klaar is, gaan de producten het pallet op en... vertrekken maar!

Onze producten worden vandaag via een uitgebreid netwerk van distributeurs uitgevoerd over heel Europa, zowel voor particulieren als groothandels.

Flexibiliteit en een persoonlijke aanpak

Wij onderscheiden ons enerzijds in flexibiliteit. Omdat onze planning meestal niet verder loopt dan twee dagen vooraf, kunnen we dus in zekere mate schuiven. Anderzijds hebben we het voordeel dat we op kleinschalige basis werken. Hiermee waken we over korte en persoonlijke contacten met iedere klant.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen

WimPau doet ook heel wat inspanningen op vlak van duurzaam ondernemen. Zo werken wij voornamelijk met werknemers uit de streek die zich doorgaans met de fiets richting het werk verplaatsen. Elektriciteit wordt opgewekt met zonnepanelen. En al het afvalwater wordt apart gezuiverd, zodat onze productie geen belasting vormt voor het milieu.

Bij WimPau hechten we veel belang aan collegialiteit en een positieve groepssfeer. Dat doen we door in te zetten op een eerlijke en transparante bedrijfscultuur. Ook lokale verenigingen kunnen rekenen op de steun van WimPau.

Wij gaan voor duurzame relaties, zowel met onze klanten als onze werknemers. Zo hebben we klanten die al vanaf de beginjaren over de vloer komen bij WimPau. En daar halen wij onze voldoening uit!