Private label

Wat is private label?

Met private label brengt u onze producten onder uw eigen merknaam op de markt. Dit kan zowel een handelsnaam zijn als een aparte, eigen merknaam. De volledige ontwikkeling, productie, afvulling en labeling wordt door ons uitgevoerd, volledig volgens uw wensen. Hierbij heeft u de keuze uit bestaande producten uit ons gamma, een variatie op onze producten of een volledig nieuw product al dan niet gebaseerd op een bestaande formule. 

Waarom private label?

Met private label kan u zich onderscheiden van de concurrenten, bouwt u aan een professioneel imago en kan je een eigen prijssetting hanteren. In de meeste gevallen zijn de volumes bij private label groter, met een lagere kostprijs als gevolg. 

Welke mogelijkheden zijn er?

Alle producten in ons Pool- en Spaline gamma kunnen geleverd worden onder private label. Daarnaast is het mogelijk om deze bestaande producten aan te passen naar uw wensen, of zelfs volledig nieuwe producten te ontwikkelen volgens uw noden en wensen. Via ons laboratorium is het eveneens mogelijk om bestaande producten te analyseren en formule te achterhalen, met oog op een herontwikkeling.

Wat zijn de minimum aantallen?

Afhankelijk van het type product kunnen de minimumaantallen variëren. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Eigen labels en verpakkingen

Bij private label bepaalt u zelf niet enkel de benaming, maar ook de look-and-feel van de labels. Deze kunnen volledig in uw huisstijl opgemaakt worden. Bij elk van onze producten zijn er verplichte vermeldingen wat betreft samenstelling, gebruik en veiligheid. Deze worden steeds toegevoegd volgens de geldende regelgeving.

Private label in 5 stappen

De ontwikkeling van een private label product verloopt in enkele stappen, waarbij wij de begeleiding van A tot Z voor onze rekening nemen.

 1. Kennismaking, mogelijkheden en wensen
 2. Voorstel van productontwikkeling
 3. Voorstel van labels
 4. Opstart productie
 5. Levering van private label producten

Onze troeven

 • Ruim aanbod aan beschikbare producten
 • Eigen onderzoek en ontwikkelingsafdeling
 • Product en labeling kunnen volledig op maat
 • Zowel voor grote als kleine aantallen
 • Ondersteuning bij de ontwikkeling van A tot Z
 • Snelle levering mogelijk
 • Duurzame productie in eigen huis
 • Jarenlange ervaring en expertise wat betreft productkennis en afzetmarkt

Meer informatie?

Wil je meer weten over ons aanbod in private label? Neem dan contact op voor meer info!

  info@pool-spaline.be
  32(0)14/589 506